Незаконни водопроводни отклонения бавят асфалтирането на ул. „Морска“ в Поморие

Уважаеми съграждани,

Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на гр. Поморие” Ви уведомяваме, че поради НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ превключвания към стария водопровод, извършени от недобросъвестни граждани, се налага прекъсване на водоподаването на ул. „Морска“, пресечните на нея улици, както и на ул. „Княз Борис I“, в участъка от комплекс „Сънсет ризорт“ до манастир „Свети Георги“, до откриване на НЕЗАКОННИТЕ ВОДОПРОВОДНИ отклонения и тяхното окончателно премахване.

Причината за досегашните чести непланирани спирания (аварии) на водоподаването на горепосочените улици са именно тези НЕЛЕГАЛНИ превключвания, което води до невъзможност за въвеждане в експлоатация на новоизградения водопровод.

Планираните спирания на водоподаването ще започнат на 20.04.2015 г. (понеделник) и ще бъдат извършвани всеки ден от 09:00 до 17:00 часа до откриване и премахване на НЕЗАКОННИТЕ отклонения и окончателното превключване към новоизградения водопровод. Едва след това ще бъде възможно и полагането на асфалтова настилка на горепосочените участъци.

Извиняваме се за причиненото неудобство!