Author Archives: Христина Иванова

Незаконни водопроводни отклонения бавят асфалтирането на ул. „Морска“ в Поморие

morska

Уважаеми съграждани, Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на гр. Поморие” Ви уведомяваме, че поради НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ превключвания към стария водопровод, извършени от недобросъвестни граждани, се налага прекъсване на водоподаването на ул. „Морска“, пресечните на нея улици, както и на ул. „Княз Борис I“, в участъка от комплекс „Сънсет ризорт“ до манастир „Свети Георги“, до ... Пълния текст »

Участък от улица „Княз Борис I” ще бъде временно затворен за движение. Променен е и маршрутът на обществения транспорт

Scan

Уважаеми съграждани, Уведомяваме ви, че от 15 до 30 април 2015 г., ул. „Княз Борис I”, в отсечката от бл. 15 до кръстовището й с ул. „Солна” , ще бъде затворена за движение на превозни средства, във връзка с проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие”. Преминаването ще става по следните обходни маршрути: 1.По ул. „Европа” към ... Пълния текст »

Поморие посреща туристи с чисти морски води

IMG_3343-Small

Преди началото на туристическия сезон ще приключи най-големият проект на Община Поморие „Реконструкция и модернизация на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ – Поморие и реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие”. Към момента са изпълнени 80% от планираните строително – ремонтни дейности за реконструкция и модернизация на ВиК мрежата и пречиствателната станция за отпадни води, която включва ... Пълния текст »

Временна организация на движението по ул. „Княз Борис I“

22

Уважаеми съграждани, Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата  на град Поморие” Ви  уведомяваме, че от 02.03 (понеделник) до 02.04.2015 г., ул. “Княз Борис I” ще бъде частично затворена за движение в следните участъци: – В посока от центъра на града към кв. „Свети Георги”, между бл. 15 (Военния блок) и Пени маркет изцяло ще бъде ... Пълния текст »

На 24.02.2015 г. /вторник/ ще бъде прекъснато водоснабдяването на територията на град Поморие

voda-Small-230x200

Уважаеми съграждани, От ВиК Поморие съобщиха, че поради авария на главен водопровод, на 24.02.2015 г., от 08:00 до 18:00 часа, ще бъде прекъснато водоснабдяването на територията на град Поморие. От дружеството се извиняват за причиненото неудобство Пълния текст »

Изявление на кмета Иван Алексиев относно изпълнението на проекта за водния цикъл на Поморие

txt

ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАД ПОМОРИЕ  Уважаеми съграждани, Решението Община Поморие да кандидатства по проект за рехабилитация на ВиК мрежата и пречиствателната станция на града, е взето след множество сигнали и оплаквания, подавани от Вас през годините, за често наводняване на улици, за неправилно оттичане на отпадъчните води, за често задръстване на шахти и за опасност от замърсяване на околната среда.  ... Пълния текст »

Временно прекъсване на водоснабдяването на ул. „Добри Чинтулов” и ул. “Проф. Парашкев Стоянов”

voda-Small-230x200

Уважаеми съграждани, Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата  на град Поморие” Ви  уведомяваме, че на 29.01.2015 г. /четвъртък/, поради изграждане на нови водопроводни и канализационни клонове ще бъде прекъснато водоподаването на: – ул. „Проф. Парашкев Стоянов” при кръстовището с ул. „Тутхон” – от 08:00 до 19:00 часа – ул. “Добри Чинтулов” при кръстовището с ул. ... Пълния текст »

Временно прекъсване на водоснабдяването на ул. „Добри Чинтулов”

voda-Small-230x200

Уважаеми съграждани, Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата  на град Поморие” Ви  уведомяваме, че днес /27.01.2015 г. /, от 14:00 до 16:30 часа, ще бъде прекъснато водоподаването на ул. “Добри Чинтулов” при кръстовището с ул. “Манастирска”, поради изграждане на нови водопроводни и канализационни клонове. Извиняваме се за причинено неудобство!   Пълния текст »

Прекъсване на водоподаването в Поморие на 22.01.2015 г. /четвъртък/

voda-Small-230x200

Уважаеми съграждани, Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата  на град Поморие” Ви  уведомяваме, че на 22.01.2015 г. /четвъртък/, от 08:00 до 20:00 часа, ще бъде прекъснато водоподаването на територията на град Поморие, поради превключване на новоизграждащия се Главен колектор I – ф 500 към съществуващия чугунен клон ф 400. Извиняваме се за причинено неудобство! Пълния текст »

Ул. „Лозенградска” временно ще бъде двупосочна

22-Small

Уважаеми съграждани, Във връзка със строително-ремонтните дейности по проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие” се създава временна организация на движението. За по-добра  връзка между бул.  „Яворов” и ул. „Княз Борис I”, ул. „Лозенградска” от еднопосочна, става двупосочна. Молим гражданите, живеещи на ул. „Лозенградска”, при паркиране да осигуряват достатъчно място за преминаване на други автомобили, съобразявайки се ... Пълния текст »